Beautiful silence

Vi designar unika och vackra ljudabsorbenter som förbättrar akustiken i skolor, kontor, hotell och andra offentliga miljöer.

Wobedo Design grundades 2007 i Lund av inredningsarkitekten Christel Månsson. Då hon arbetade i en störande öppen kontorsmiljö med tilltagande koncentrationssvårigheter började hon fundera på en lösning av problemet. Från några enkla skisser och produktidéer är Wobedo Design idag ett designföretag med fokus på vackra och högpresterande ljudabsorbenter för alla offentliga rum.

Produkterna kännetecknas av unik formgivning och förenar det bästa inom design, funktion och hållbarhet.

Idag har vi flera av den svenska marknadens största återförsäljare som tex Input Interiör, Lekolar, Sonos, Formis och Kinnarps med flera. Vi finns också representerade hos flera utländska återförsäljare.

Våra formgivare

Wobedo Design förenar det bästa inom design, funktion och hållbarhet

Christel Månsson
Grundare & Formgivare

Christel Månsson, grundare av Wobedo Design of Sweden, utbildad på Konstfack i Stockholm med inriktning på Inredningsarkitektur och möbelformgivning. Sedan dess har Christel arbetat inom inredningsbranschen i Stockholm och södra Sverige både som anställd och egen företagare.

Maria Gustavsson
Formgivare

Swedish Ninja är ett ungt designföretag skapat av Maria Gustavsson. Företaget tillverkar intressanta, unika och tidlösa möbler i hållbara material.