sommartider

Nu är det sommar igen och vår fabrik stänger under några veckor (from 11/7 tills vi öppnar igen den 6/8).
Wobedo Design är förstås öppet under hela sommaren för beställningar, offerter eller frågor!

 
sommar.jpeg

Vårens NYHETer
Eclipse & Oblong

Våra väggabsorbenter Eclipse och Oblong är ett par av vårens nyheter som finns i fyra respektive tre storlekar: Eclipse XL (1200x600), Eclipse L (900x450) och Eclipse M (700x350) samt Oblong XL (1200x400) och Oblong L (600x300). Som vanligt finns dom klädda i vårt ulltyg som finns i 48 standardfärger.

 
eclipse+nr+6.jpg
Oblong nr 1.jpg
 

vår nya golvskärm
Town floor

Nu har vi lanserat vår nya, snygga golvskärm Town Floor. Town Floor  finns i 3 grundformer som gör att du lätt kombinerar ihop din egen stad: Barn Floor, Apartement Floor och Townhouse Floor. Husen är klädda i ett exklusivt ulltyg och finns tillgänglig i 48 färger. Town Floor har måtten 1660 x 1300 mm (Barn Floor), 1150 x 1650 mm (Apartement Floor) och 850 x 1850 mm (Townhouse Floor) och står stabilt i en fot av lackerad plåt.

 
 

Tack för att du kom till årets mässa!

Tack för att ni kom och besökte oss på Stockholm Furniture & Light Fair. Det var en mycket spännande vecka med många intressanta möten. På mässan visade vi båda befintliga och nya produkter. Bland nyheterna fanns vår snygga golvskärm Town Floor.
.

 
 

Välkomna till
mässan!

Den 5-9 februari ställer vi ut på Stockholm Furniture & Light Fair på Älvsjö-mässan i Stockholm. Hallarna är fyllda till bristningsgränsen med de senaste innovationerna inom inredning och belysning för både hem- och offentlig miljö. Nya produkter, nya material, ny kunskap, nya trender, nya miljöer och nya tekniska lösningar kommer att visas upp i 2019 års montrar.
Kom och titta på våra nyheter i monter A 06:34!

 
SFLF_Banner_utst webb.jpg
 

Öppettider i jul & nyår

God Jul och Gott Nytt År! Vår fabrik har stängt den 27-28 december och öppnas igen den 2 januari 2019. Wobedo Design kommer givetvis vara öppen för nya order, förfrågningar eller frågor under tiden.

 
julkort 2018.jpeg
 
 

Ny prislista och ett större utbud av standardtyger

Du har väl inte missat att det nu finns en ny prislista? Och att vi nu också har utökat vårt standardsortiment av tyget Europost? Alla färger i Europost ingår numera i vårt standardsortiment. Den nya prislistan får du genom att maila till info@wobedo.com

 
collage ny prislista.jpg

Nya storlekar på Woolbubbles

 

Nu har vi två nya storlekar på våra Woolbubbles; Venus har  ø 700 mm och Big Sun i ett mått på ø 1100 mm. Big Sun finns sedan tidigare i ø 1200 men den storleken kommer att att försvinna 2019.

 

 
Nyhet Woolbubbles big sun.jpg
Nyhet Woolbubbles.jpg

Tack för att du kom till mässan!

Tack alla ni som besökte oss på Stockholm Furniture & Light Fair. Vi hade en fantastisk vecka med mängder av spännande möten, förfrågningar och positiv feedback. 

 

 
 

Den 6-10 februari ställer vi ut på Stockholm Furniture & Ligths Fair 2018 i monter A 03:33. Det är 5:e året vi ställer ut på denna mässan och vi hoppas att vi träffas där. Vi kommer att visa vårt sortiment med en tvist; allt från MyPlace™ via Woolbubbles®, Squarebubbles® till Town™, Sun of Silence™ och MyPlaceAir™. 

På mässan hittar du dessutom nytt från världens ledande skandinaviska designers, läs mer här

Nu är det dags för Stockholm furniture & 
lights fair

 
Sun of Silence_Grey_60016.jpg
Sun of Silence_Grey_60016.jpg
Sun of Silence_Grey_60016.jpg
 

lyckat event på Scandinavian Light & Design

 

 

 

 

 

Vi är mycket nöjda efter att vi avslutat arkitekteventet, Scandinavian Light & Design, som arrangerats av Business Sweden i Wien. På eventet presenterade vi våra skandinaviska "bubblor" för den professionella målgruppen i Österrike och många spännande kontakter knöts.

collage business sweden 2.jpg
 

Vi ställer ut på Scandinavian Light & Design i wien

Wobedo Design of Sweden ställer ut på Scandinavian Light & Design i Wien i Österrike den 16 november. Inbjudna av Business Sweden och i samarbete med Sveriges ambassad, har Wobedo Design fått  möjligheten att visa sina dekorativa ljudabsorbenter för arkitekter och andra kunder i Österrike.

Läs mer på Business Sweden

collage bs ver2.jpg
 

stationsstadens förskola

Nytt projekt hos Stationsstadens Förskola i Kävlinge

Vi var och besökte ett av våra projekt, Stationsstadens Förskola. som vi gjort tillsammans med Lekolar AB i Kävlinge. Stationsstadens Förskola är en nybyggd förskola där vi har arbetat med att skapa en god ljudmiljö för barn och pedagoger. Och att vara inspirerande för barnen med vackra kombinationer av färger och former. Vi var med och inredde matsalen och en stort aktivitetsrum. 

Våra väggabsorbenter, Woolbubbles® och Town har gett en mycket låg ljudnivån enligt pedagogerna! 


STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR 2017

Fantastisk respons på mässan!

Vi fick en fantastisk respons på vårt Beautiful Silence tema som vi hade i vår monter på Stockholm Furniture & Light Fair 2017.  Från mässan kom vi hem med mängder av kontakter, idéer och inspiration.

På mässan visade vi hela vårt sortiment med väggabsorbenter Woolbubbles®, Squarebubbles® och Town™, våra bordsskärmar MyPlace™/MyPlace Maxi™, våra golvskärmar Sun of Silence, Square of Silence™ och våra hängande rumsavdelare MyPlace Air™.


NYA TEXTILKULÖRER

WOBEDO UTÖKAR TEXTILKARTAN

Wobedo Design utökar med nya vackra färger för alla väggmonterade ljudabsorbenter - Woolbubbles®Squarebubbles® och Town™ - och fristående ljudabsorbenter - Sun of Silence™ och Square of Silence™. De nya färgerna ger ett  sobert intryck och har oändliga möjligheter till kombinationer efter dina önskemål.

Blanda fritt, även mellan de två tygerna Europost 2 i 100% ull och Atlantic Screen i 100% polyester.

 

FRAMTIDSGATAN EVENTET I LUND 2016

WOBEDO DESIGN DELTog I FRAMTIDSGATAN EVENTET I LUND

Wobedo Design of Sweden, i samarbete med Månsson Form & Inredning, deltog vid Framtidsgatan eventet 16-23 September 2016 i Lund.

 
IMG_8616.jpg

NYVÅNGSKOLAN I LÖDDEKÖPINGE

 

 

VÅRT SENASTE PROJEKT: NYVÅNGSKOLAN I LÖDDEKÖPINGE

Wobedo Design of Sweden presenterar sitt senaste projekt på Nyvångskolan i Löddeköpinge utformat i samarbete med Lekolar AB. Det är en nybyggd skola där Wobedo har bidragit med sina produkter Town och Woolbubbles att utforma entrén för att skapa en god ljudmiljö genom att minska efterklang och vara inspirerande för barnen med sina vackra kombinationer av färger och former. MyPlace, våra bordskärmar, finns i studierummen där eleverna behöver ha sin egen plats för att koncentrera sig. 

 

STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR 2016

STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR 9-13 FEB 2016

Vi har ställt ut nyheterna My Place Air™ och My Place™ i vitt och nya kombinationer och tyger på Stockholm Furniture & Light Fair den 9-13 feb. Vi hade stort intresse och många besök! Här ser du bilder från vår monter.

Du hittar Stockholm Furniture & Light Fair här.

Tack alla ni som besökte vår monter!  Vi hade många intressanta samtal om akustik med er.

 

WOBEDO DESIGN AB • IDEON • SCHEELEVÄGEN 15 • 223 70 LUND • 0709-685655 • INFO@WOBEDO.COM