Om Wobedo

Wobedo Design AB är ett designföretag grundat 2007 i Lund, Sverige av Christel Månsson. Vi formger och producerar dekorativa ljudabsorbenter på vägg, bord och golv.
Det som började med en telefonklotterskiss en dag när Christel arbetade på ett arkitektkontor,  ledde sedan vidare till en vision om att skapa byggbara delar som skulle vara vackra och taktila och användas i många olika kombinationer och storlekar. I april 2007 ställdes Woolbubbles®prototyperna ut i samband med Salone Del Mobile i Milano, på Designersblock.
Responsen blev mycket bra i de internationella designkretsarna, och produkterna fick mycket press. En bättre och mer spännande start kunde vi inte haft. Den lilla enskilda firman Wobedo Design blev utvald att utvecklas på Minc i Malmö, inkubatorn för nya entreprenörsbolag. Genom Connect Skåne fick Wobedo Design sin första investerare; Mikael Lagerberg, samt Jörgen Månsson och blev aktiebolag 2009.  Efter det har vi tagit in två delägare till; Jannika Larsson och Anders Lundgren som verkar i London.
 
Vår vision är att skapa en bättre och mer balanserad ljudmiljö ute på våra arbets-och mötesplatser, det ska även vara vackert, taktilt och tillföra ögat balans och harmoni.


"En välplanerad ljudmiljö på alla platser där människor
arbetar och möts är vital för vårt välbefinnande."
 

Kontakt

Offert, Order, Faktura och Leveransfrågor:
info@wobedo.com

Offert/Försäljning:
Dan Olofsson
0702-134209
dan@bearbeta.se

Ritnings- och designhjälp:
Christel Månsson
christel@wobedo.com

Kontor i London, UK

Jannika Larsson och Anders Lundgren
anders@wobedo.com
jannika@wobedo.com

Samarbetspartners

www.artex.se

Fotografer på denna hemsida: Anna Diehl, Karl Westin, Leo Gullbring, Ivar Sviestins, Christel Månsson. 3D bilder: Jörgen Månsson, Elin Assarsson.

 

WOBEDO DESIGN AB • IDEON • SCHEELEVÄGEN 15 • 223 70 LUND • 0709-685655 • INFO@WOBEDO.COM