"Vår vision är att skapa en bättre och mer balanserad ljudmiljö ute på våra arbets-och mötesplatser. Det ska vara vackert och tillföra ögat balans och harmoni."

Om Wobedo

Wobedo Design AB är ett designföretag grundat 2007 i Lund, Sverige av Christel Månsson. Vi formger och producerar dekorativa ljudabsorbenter för vägg, bord, hängande och golv.

Det som började med en telefonklotterskiss en dag när Christel arbetade på ett arkitektkontor,  ledde sedan vidare till en vision om att skapa byggbara delar som skulle vara vackra och taktila och användas i många olika kombinationer och storlekar. I april 2007 ställdes Woolbubbles®prototyperna ut i samband med Salone Del Mobile i Milano, på Designersblock. Responsen blev mycket bra i de internationella designkretsarna, och produkterna fick mycket press. En bättre och mer spännande start kunde vi inte haft.

Den lilla enskilda firman Wobedo Design blev utvald att utvecklas på Minc i Malmö, inkubatorn för nya entreprenörsbolag. Genom Connect Skåne fick Wobedo Design sin första investerare; Mikael Lagerberg, samt Jörgen Månsson och blev aktiebolag 2009.  Efter det har vi tagit in två delägare till; Jannika Larsson och Anders Lundgren som verkar i London.

 

Kontakt

Offert, Order, Faktura och Leveransfrågor:
info@wobedo.com

Offert/Försäljning:

Eric Bergenheim
0736 14 88 47
eric@bearbeta.se

Jonas Lindén
0706 10 81 10
jonas@bearbeta.se

 

utlandsförsäljning

Anders Lundgren
+46 761-13 00 97
anders@wobedo.com
 

Samarbetspartners

www.artex.se

Fotografer på denna hemsida: Anna Diehl, Karl Westin, Leo Gullbring, Ivar Sviestins, Christel Månsson. 3D bilder: Jörgen Månsson, Elin Assarsson.

 

 

image3.jpeg

WOBEDO DESIGN AB • IDEON • SCHEELEVÄGEN 15 • 223 70 LUND • 0709-685655 • INFO@WOBEDO.COM