sommartider

Så är det snart sommar igen och vår fabrik stänger under några veckor(from 10/7 tills vi öppnar igen den 7/8). Wobedo Design är förstås öppet under hela sommaren för beställningar, offerter eller frågor!

 
sommar.jpeg

Ny prislista och ett större utbud av standardtyger

Du har väl inte missat att det nu finns en ny prislista? Och att vi nu också har utökat vårt standardsortiment av tyget Europost? Alla färger i Europost ingår numera i vårt standardsortiment. Den nya prislistan får du genom att maila till info@wobedo.com

 
collage ny prislista.jpg

Nya storlekar på Woolbubbles

 

Nu har vi två nya storlekar på våra Woolbubbles; Venus har  ø 700 mm och Big Sun i ett mått på ø 1100 mm. Big Sun finns sedan tidigare i ø 1200 men den storleken kommer att att försvinna 2019.

 

 
Nyhet Woolbubbles big sun.jpg
Nyhet Woolbubbles.jpg

Tack för att du kom till mässan!

Tack alla ni som besökte oss på Stockholm Furniture & Light Fair. Vi hade en fantastisk vecka med mängder av spännande möten, förfrågningar och positiv feedback. 

 

 
 

Den 6-10 februari ställer vi ut på Stockholm Furniture & Ligths Fair 2018 i monter A 03:33. Det är 5:e året vi ställer ut på denna mässan och vi hoppas att vi träffas där. Vi kommer att visa vårt sortiment med en tvist; allt från MyPlace™ via Woolbubbles®, Squarebubbles® till Town™, Sun of Silence™ och MyPlaceAir™. 

På mässan hittar du dessutom nytt från världens ledande skandinaviska designers, läs mer här

Nu är det dags för Stockholm furniture & 
lights fair

 
Sun of Silence_Grey_60016.jpg
Sun of Silence_Grey_60016.jpg
Sun of Silence_Grey_60016.jpg
 

lyckat event på Scandinavian Light & Design

 

 

 

 

 

Vi är mycket nöjda efter att vi avslutat arkitekteventet, Scandinavian Light & Design, som arrangerats av Business Sweden i Wien. På eventet presenterade vi våra skandinaviska "bubblor" för den professionella målgruppen i Österrike och många spännande kontakter knöts.

collage business sweden 2.jpg
 

Vi ställer ut på Scandinavian Light & Design i wien

Wobedo Design of Sweden ställer ut på Scandinavian Light & Design i Wien i Österrike den 16 november. Inbjudna av Business Sweden och i samarbete med Sveriges ambassad, har Wobedo Design fått  möjligheten att visa sina dekorativa ljudabsorbenter för arkitekter och andra kunder i Österrike.

Läs mer på Business Sweden

collage bs ver2.jpg
 

Christel Månsson mot nya utmaningar

 

Christel Månsson har nu lämnat sin aktiva tid på Wobedo Design för att söka andra karriärutmaningar. Vi som blir kvar på Wobedo Design vill tacka Christel får allt hon har åstadkommit och bidragit med.

Christel  blir kvar i Wobedo Designs nära vänkrets och vi önskar henne all lycka och framgång i de spännande utmaningar som nu ligger framför henne!

collage christel.jpg

nytt samarbete med orlo

 

 

 

 

 

Med Wobedo's vackra och effektiva ljudabsorbenter och Orlo's inbyggnadshögtalare tar vi oss an behovet av akustiskt välbefinnande på ett nytt, kreativt sätt. Dolda ljud och "sound masking" av obehagsljud genom utsändning av behagligt ljud, inbyggt i ljudabsorbenter är revolutionerande. Studier visar att detta har gett fantastiska resultat vad gäller såväl välbefinnande som effektivitet. 

"Wobedo Design är experter på att skapa vackra rum med bra ljudmiljö, viktigt för såväl anställda som besökare" säger Anders Lundgren , VD Wobedo Design.

”Orlo är experter på inbyggnadshögtalare i möbler och levererar bl.a till hotell, kök och badrum", berättar Peter Erlandson, sälj- och marknadsansvarig på Orlo.

Orlo utvecklar, tillverkar och säljer premium-produkter för inbyggt ljud. Orlo producerar sina ljudsystem i Sverige och har funnits sedan 2009. De levererar förutom till hotell även ljud för kök, badrum, kontorsmiljö samt allmän installation. Läs mer på www.orlo.se

 

 


stationsstadens förskola

Nytt projekt hos Stationsstadens Förskola i Kävlinge

Vi var och besökte ett av våra projekt, Stationsstadens Förskola. som vi gjort tillsammans med Lekolar AB i Kävlinge. Stationsstadens Förskola är en nybyggd förskola där vi har arbetat med att skapa en god ljudmiljö för barn och pedagoger. Och att vara inspirerande för barnen med vackra kombinationer av färger och former. Vi var med och inredde matsalen och en stort aktivitetsrum. 

Våra väggabsorbenter, Woolbubbles® och Town har gett en mycket låg ljudnivån enligt pedagogerna! 


STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR 2017

Fantastisk respons på mässan!

Vi fick en fantastisk respons på vårt Beautiful Silence tema som vi hade i vår monter på Stockholm Furniture & Light Fair 2017.  Från mässan kom vi hem med mängder av kontakter, idéer och inspiration.

På mässan visade vi hela vårt sortiment med väggabsorbenter Woolbubbles®, Squarebubbles® och Town™, våra bordsskärmar MyPlace™/MyPlace Maxi™, våra golvskärmar Sun of Silence, Square of Silence™ och våra hängande rumsavdelare MyPlace Air™.


NYA TEXTILKULÖRER

WOBEDO UTÖKAR TEXTILKARTAN

Wobedo Design utökar med nya vackra färger för alla väggmonterade ljudabsorbenter - Woolbubbles®Squarebubbles® och Town™ - och fristående ljudabsorbenter - Sun of Silence™ och Square of Silence. De nya färgerna ger ett  sobert intryck och har oändliga möjligheter till kombinationer efter dina önskemål.

Blanda fritt, även mellan de två tygerna Europost 2 i 100% ull och Atlantic Screen i 100% polyester.

 

FRAMTIDSGATAN EVENTET I LUND 2016

WOBEDO DESIGN DELTog I FRAMTIDSGATAN EVENTET I LUND

Wobedo Design of Sweden, i samarbete med Månsson Form & Inredning, deltog vid Framtidsgatan eventet 16-23 September 2016 i Lund.

 
IMG_8616.jpg

NYVÅNGSKOLAN I LÖDDEKÖPINGE

 

 

VÅRT SENASTE PROJEKT: NYVÅNGSKOLAN I LÖDDEKÖPINGE

Wobedo Design of Sweden presenterar sitt senaste projekt på Nyvångskolan i Löddeköpinge utformat i samarbete med Lekolar AB. Det är en nybyggd skola där Wobedo har bidragit med sina produkter Town och Woolbubbles att utforma entrén för att skapa en god ljudmiljö genom att minska efterklang och vara inspirerande för barnen med sina vackra kombinationer av färger och former. MyPlace, våra bordskärmar, finns i studierummen där eleverna behöver ha sin egen plats för att koncentrera sig. 

 

STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR 2016

STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR 9-13 FEB 2016

Vi har ställt ut nyheterna My Place Air och My Place™ i vitt och nya kombinationer och tyger på Stockholm Furniture & Light Fair den 9-13 feb. Vi hade stort intresse och många besök! Här ser du bilder från vår monter.

Du hittar Stockholm Furniture & Light Fair här.

Tack alla ni som besökte vår monter!  Vi hade många intressanta samtal om akustik med er.

 

WOBEDO DESIGN AB • IDEON • SCHEELEVÄGEN 15 • 223 70 LUND • 0709-685655 • INFO@WOBEDO.COM