Nytt strategiskt samarbete mellan Wobedo och Orlo

Med Wobedo's vackra och effektiva ljudabsorbenter och Orlo's inbyggnadshögtalare tar vi oss an behovet av akustiskt välbefinnande på ett nytt, kreativt sätt. Dolda ljud och "sound masking" av obehagsljud genom utsändning av behagligt ljud, inbyggt i ljudabsorbenter är revolutionerande. Studier visar att detta har gett fantastiska resultat vad gäller såväl välbefinnande som effektivitet. 

"Wobedo Design är experter på att skapa vackra rum med bra ljudmiljö, viktigt för såväl anställda som besökare" säger Anders Lundgren , VD Wobedo Design.

”Orlo är experter på inbyggnadshögtalare i möbler och levererar bl.a till hotell, kök och badrum", berättar Peter Erlandson, sälj- och marknadsansvarig på Orlo.

Orlo utvecklar, tillverkar och säljer premium-produkter för inbyggt ljud. Orlo producerar sina ljudsystem i Sverige och har funnits sedan 2009. De levererar förutom till hotell även ljud för kök, badrum, kontorsmiljö samt allmän installation. 

Läs mer om Orlo på www.orlo.se

nytt samarbete med orlo


stationsstadens förskola

Nytt projekt hos Stationsstadens Förskola i Kävlinge

Vi var och besökte ett av våra projekt, Stationsstadens Förskola. som vi gjort tillsammans med Lekolar AB i Kävlinge,  

Stationsstadens Förskola är en nybyggd förskola där vi har arbetat med att skapa en god ljudmiljö för barn och pedagoger. Och att vara inspirerande för barnen med vackra kombinationer av färger och former. Vi var med och inredde matsalen och en stort aktivitetsrum. 

Våra väggabsorbenter, Woolbubbles® och Town™ har gett en mycket låg ljudnivån enligt pedagogerna! 


STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR 2017

Fantastisk respons på mässan!

Vi fick en fantastisk respons på vårt Beautiful Silence tema som vi hade i vår monter på Stockholm Furniture & Light Fair 2017.  Från mässan kom vi hem med mängder av kontakter, idéer och inspiration.

På mässan visade vi hela vårt sortiment med väggabsorbenter Woolbubbles®, Squarebubbles® och Town™, våra bordsskärmar MyPlace™/MyPlace Maxi™, våra golvskärmar Sun of Silence, Square of Silence™ och våra hängande rumsavdelare MyPlace Air™.


NYA TEXTILKULÖRER

WOBEDO UTÖKAR TEXTILKARTAN

Wobedo Design utökar med nya vackra färger för alla väggmonterade ljudabsorbenter - Woolbubbles®Squarebubbles® och Town™ - och fristående ljudabsorbenter - Sun of Silence™ och Square of Silence. De nya färgerna ger ett  sobert intryck och har oändliga möjligheter till kombinationer efter dina önskemål.

Blanda fritt, även mellan de två tygerna Europost 2 i 100% ull och Atlantic Screen i 100% polyester.

Klicka här för att ladda ner textilkartan.

 

FRAMTIDSGATAN EVENTET I LUND 2016

WOBEDO DESIGN OF SWEDEN DELTog I FRAMTIDSGATAN EVENTET I LUND.

Wobedo Design of Sweden, i samarbete med Månsson Form & Inredning, deltog vid Framtidsgatan eventet 16-23rd September 2016 i Lund.

 
IMG_8616.jpg

VÅRT SENASTE PROJEKT: NYVÅNGSKOLAN I LÖDDEKÖPINGE

Wobedo Design of Sweden presenterar sitt senaste projekt på Nyvångskolan i Löddeköpinge utformat i samarbete med Lekolar AB. 

Det är en nybyggd skola där Wobedo har bidragit med sina produkter Town och Woolbubbles att utforma entrén för att skapa en god ljudmiljö genom att minska efterklang och vara inspirerande för barnen med sina vackra kombinationer av färger och former.

MyPlace, våra bordskärmar, finns i studierummen där eleverna behöver ha sin egen plats för att koncentrera sig. 

NYVÅNGSKOLAN I LÖDDEKÖPINGE

 

STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR 2016

STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR 9-13 FEB

Vi har ställt ut nyheterna My Place Air och My Place™ i vitt och nya kombinationer och tyger på Stockholm Furniture & Light Fair den 9-13 feb. Vi hade stort intresse och många besök! Här ser du bilder från vår monter.

Du hittar Stockholm Furniture & Light Fair här.

Tack alla ni som besökte vår monter!  Vi hade många intressanta samtal om akustik med er.


 

NYHETER


I Wobedo's Designstudio i Lund pågår produktutveckling och utprovning av nya vackra tyger på våra produkter.

Vi har nyss varit på Stockholm Furniture & Light Fair! Här ser ni bilder från montern. Det var en mycket inspirerande mässa och många intressanta diskussioner om akustik.

Bästa hälsningar, 
Christel Månsson
Inredningsarkitekt/Designer MFA

 

WOBEDO DESIGN AB • IDEON • SCHEELEVÄGEN 15 • 223 70 LUND • 0709-685655 • INFO@WOBEDO.COM