beautiful silence - vårt motto

Vår vision är inte bara att skapa en bättre och mer balanserad ljudmiljö ute på våra arbets-och mötesplatser, utan också att det ska vara vackert och tillföra ögat balans och harmoni. Välj mellan de organiska formerna hos Woolbubbles®, det stringenta, grafiska uttrycket i Squarebubbles® och figurativa Town. Golvskärmen Sun of Silence som har ett modernt och stilrent uttryck och ger en effektiv akustisk avskärmning. Våra multifunktionella bordsskärmar MyPlace och MyPlace Maxi skapar ett flexibelt och personligt utrymme på arbetsbordet. Den nya hängande rumsavdelaren MyPlace Airbildar rum i rummet och är även den en effektiv ljudabsorbent.

Se vår kollektion av dekorativa ljudabsorbenter >

Wobedo_MyPlaceMaxi.jpg

INTE UTAN MIN MYPLACE MAXI

I Wobedo´s Designstudio arbetar vi numera med My Place Maxi som varje dag-skärm. Den skapar en koncentrationsbubbla som minimerar störningar och stress. Ljudnivån blir avsevärt bättre och de visuella intrycken minskas tack vare sidoskydden. Vi vill absolut inte vara utan dem nu.

My Place Maxi fungerar utmärkt som enda bordsskärm, och gör arbetsplatsen lugn och privat. Om man har två skärmar mittemot varandra fungerar även luften emellan som ljudbuffert.

Klicka här för att ladda ner MyPlace Maxi produktblad.

 

Wobedo UTÖKAR TEXTILKARTAN

Wobedo Design utökar med nya vackra färger för alla väggmonterade ljudabsorbenter - Woolbubbles®Squarebubbles® och Town- och fristående ljudabsorbenter - Sun of Silenceoch Square of Silence. De nya färgerna ger ett  sobert intryck och har oändliga möjligheter till kombinationer efter dina önskemål.

Blanda fritt, även mellan de två tygerna Europost 2 i 100% ull och Atlantic Screen i 100% polyester.

Här är nya textilkartan.

 

Fantastisk respons på Stockholm Furniture
& Light Fair!

 Vi vill tacka alla er som besökte oss i vår monter på Stockholm Furniture & Light Fair. Vi fick ett fantastiskt gensvar på vårt Beautiful Silence tema! Från mässan kommer vi hem med mängder av kontakter, idéer och inspiration. Vi hoppas att du blir inspirerad av våra bilder!

Några kommentarer från några av våra besökare:
"Jag blir helt mållös så vacker denna väggen är" om Woolbubbles®
"Genialiskt!" om MyPlace Maxi™
"Både vackert och funktionellt" om MyPlace Air™

 

”En välplanerad ljudmiljö på alla platser där människor
arbetar och möts är vital för vårt välbefinnande”.

WOBEDO DESIGN AB • IDEON • SCHEELEVÄGEN 15 • 223 70 LUND • 0709-685655 • INFO@WOBEDO.COM